Welkom op de website van “tuinaannemer Stijn Mertens”!

Wie we zijn en wat we doen.

Reeds als kleine bengel was Stijn Mertens gepassioneerd door de natuur. Het liefst vertoefde hij buiten in de bomen. Uiteraard koos hij ook op school voor een richting die deze passie volgde. Stijn behaalde zijn diploma als tuinaannemer. Maar dit was voor hem niet genoeg. Hij volgde hierna nog enkele cursussen boomklimmen, waarin hij ook met succes slaagde.

Na enkele jaren ervaring op te doen in de prive sector en erna aan de vlaamse overheid bij bos en natuur besloot Stijn dat het na 15 jaar te werken als tuinaannemer in bijberoep en een boekhoudster aan zijn zijde tijd werd om zich volledig toe te leggen op zijn zelfstandige activiteit als tuinaannemer.

Nog steeds is hij tevreden met deze wending en probeert hij dagelijks zijn klanten tevreden te stellen door een correcte opvolging en uitvoering van de werken.

Bij grote werken zorgen wij door samenwerking met eigen gasten en andere tuinaannemers zodat de werken snel en correct uitgevoerd worden. Natuurlijk steeds met Stijn Mertens als leidend persoon. Heeft u verdere vragen over facturatie, offertes, uivoeringsdatums ed. kan u ons steeds contact opnemene via mail (tuinaannemermertens@gmail.com). Op die manier kunnen wij u snel van dienst zijn en eventuele vragen beantwoorden.

Deze website bevat zoveel mogelijk informatie over wie we zijn en wat we doen. Aangezien elke vraag, elke tuin, elke boom en elk werk uniek is, staan we erop onze klanten eerst te ontmoeten. Zo kunnen we jullie wensen het beste tegemoetkomen.

Twijfelt u of we voor u van dienst kunnen zijn dan mag u ons steeds contacteren voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte. Wij kijken er alvast naar uit!

Groetjes Stijn


Onze Geschiedenis